Kookworkshop Wereldkeuken

  • 18 januari 2017 Nog 2 plaatsen beschikbaar! 
  • 15 februari 2017 VOL
  • 15 maart 2017  Nog 12 plaatsen beschikbaar.

Het menu voor 18 januari:

Japanse sushi

Marokkaanse Tajine met zoete aardappelen en kip

Mediterrane gegrilde groenten salade met quinoa

Peruaans dessert met cacao en frambozen

Laat je verrassen door de heerlijke smaken en geuren van gerechten uit de Oosterse en Arabische wereld.

Het bereiden van de viskebab en de kipspiesjes met limoen, knoflook met groenten.

Gezellig samen aan de slag in een ontspannen setting.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan Japanse sushi, Vietnamese springrolls Libanese hummus, Turkse vegetarische kofte, Provençaalse tapenade e.a. hartige lekkernijen. (het menu kan varieren)

Het zal een avond worden waarin we verschillende hapjes zullen maken. En maakt u zich geen zorgen, deze zijn zeker maag vullend!

catering buffet voor 100 personen in Theater Walhalla in opdracht voor Benefits for Kids.

Leer Vietnamese springrolls maken met de specifieke Vietnamese dipsaus.

DSC_0230

Heb je zelf wel eens Turkse borek gemaakt gevuld met Turkse kaas en spinazie? Na deze workshop draai je je hand er niet meer voor om!

We sluiten de avond af met een heerlijke Marokkaanse griesmeeltaart met yoghurt, honing en amandelen.

Praktisch

Op deze workshop kunt u zich individueel of met een groepje inschrijven.

Kookdocent: Lisa Goudzwaard en Maribel Mansilla

Tijd: van 18:00-21:30 uur

Kosten: € 60,- , inclusief een welkomstdrankje en  recepturen

De kookworkshops worden gegeven op de woensdagavonden.

U kunt kiezen het uit de volgende data

  • 18 januari 2017
  • 15 februari 2017
  • 15 maart 2017

Wilt u deze workshop boeken op een andere datum? Voor een feest, bedrijfsuitje of andere bijeenkomst? Dat kan! Neem dan contact op met  Aicha El Fassi

06-38312827